Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. szeptember 05. 0 hozzászólás
 

Egy ideig a diverse neve alatt játszottak majd a napokban egy hirtelen váltást követõen otthagyták ezt a nevet és egész pereputtyot. A következõ interjúban trixX-el, közismertebb nevém CatSalami-val


Egy ideig a diverse neve alatt játszottak majd a napokban egy hirtelen váltást követõen otthagyták ezt a nevet és egész pereputtyot. A következõ interjúban trixX-el, közismertebb nevém CatSalami-val ültem le beszélgetni arról mi kényszeríttette õket arra, hogy új néven folytassák a játékot. Megtudhatjuk ki az új tag az e-Clipse-ben és ki miatt történt ez a változás.

Kellemes olvasgatást mindenkinek! Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazso:
Ha jól tudom immár te is az idei gólyák népes táborába tartozol, sikerült kiheverni az alkohol adta örömöket, valamint mekkora az új helyen a jó nõ per négyzetméter arány?

eClipse`trixX:
Csocsi mindenkinek! Szerencsére nem a BME-re vettek fel, úgyhogy az a bizonyos arány igencsak magasan szárnyal :) (ezért felpofoz a barátnõm... :)) Kiheverni? Minek... Holnap kezdõdik az egész elölrõl!


bazso:
Sokan ismerik a nevedet a sceneben, azonban biztos vannak olyanok akik még nem is hallottak rólad, nekik segítsünk most egy kicsit.

eClipse`trixX:
CatSalami/trixX néven ismerhettek, becsületes nevemet megtálaljatok itt az oldalon :) Jelenleg Dunakeszi-alsón lakom, de egy hónapon belül felköltözök Pestre. Egyik gyenge pontom a fegyverek, ezt versenyszerûen ûzöm, magyar válogatott kerettag címmel büszkélkedhetek. A másik természetesen az ellenkezõ nem tagjai ;)


bazso:
Mintha direkt kihagytad volna a jelenlegi csapatod nevét. Sokan még úgy tudják, hogy a diverse csapatát erõsíted. Mi is a helyzet valójában?

eClipse`trixX:
Az egész csapat alapított egy újklánt, e-Clipse néven. Körülbelül 1 hetes ez a név.


bazso:
Akkor a diverse CS:S szekciója ezzel a váltással megszünt, mit lehet tudni ennek a hátterérõl?

eClipse`trixX:
A megszûnését nem tudom megerõsíteni, ezt inkább a legközelebbi zL interjúban tedd fel neki ;) A mi verziónk a következõ: körülbelül két hete elkezdtünk tervezgetni a nevezetes D-Lanra, amikor kiderült, hogy z3n-nek felajánlottak egy munkát Németországban, és lehet hogy nem tud velünk jönni. Elkezdtünk egy új tagot keresni, akit Hardstyle személyében meg is találtunk. A diverse drága menedzsere zL viszont arra számított, hogy õt visszük ötödikként. A lépésünkre válaszolva nemes egyszerûséggel kirúgott minket, megfosztott a BNC-ktõl és a szervertõl :) Tudtommal új squad kerestetik a diversebe, tehát hajrá! Lehet jelentkezni! Van BNC, szerver, meg egy kibírhatatlan menedzser! ;)


bazso:
Ha jól értem akkor még átbeszélni sem tudtátok a dolgot mivel zL azonnal kidobott titeket. Ezzel együtt eltûnt a "szponzor" is mögületek. Milyen most a csapaton belüli légkör? Sikerült a tagoknak túltenni magát ezen a gyerekes viselkedésen?

eClipse`trixX:
A légkõr hibátlan, igazából egy jót nevettünk az egészen :) Viszont a szponzor szóval rátapintottal a lényegre! ;)


bazso:
Ez mindig is a csapatok gyengéje volt, de számotokra ez most pont a legrosszabbkor jött, LAN és az obikupa elõtt. Van már valami lehetséges szponzor kilátásban vagy még várjátok a jelentkezõket?

eClipse`trixX:
Az idõzítés tényleg eléggé ellehetetlenítette a dolgunkat, a drága d2t-s srácok szerverét használjuk néha, de ez természetesen nem maradhat így örökre :) Ahhoz hogy valóban a lehetõ legjobbat hozzuk ki magunkból, elengedhetetlen a nyugodt légkör. Ezt már bõven kitapasztaltuk, a legutóbbi D-Lan óta játszik együtt így ez a csapat.
Sajnos a nyári szünetben ritkán gyakoroltunk, nehogy már a bulik rovására menjen a CS ;) Tervünk egy olyan csapat kialakítása, amely magyar szinten egy stabil, magas színvonalat képvisel. Nem szeretnék elkezdeni a topX-ekkel vagdalkozni, szerintem semmi értelme sincs.
Egy csapat teljesítménye napról-napra változik. Az összehasonlítás kedvéért az [OBi]-t hoznám fel velünk nagyjából egy szinten levõ csapatnak. Jaigen, szponzor! :) Felkerestünk pár embert, hátha tud nekünk segíteni, de még nem állapodtunk meg semmiben sem. Továbbra is várunk bárminemû felajánlást!
Gameserver, BNC-k, csokismüzli, ingyenóvszer... jöhet! ;)


bazso:
Az említett kényszerû változtatás így LAN elõtt mennyire befolyásolhatja a csapat teljesítményét?

eClipse`trixX:
A lan még azért viszonylag messze van szerencsére... Most én erre nyugodt szívvel kijelentem hogy semennyire. Szeretünk együtt játszani, és nem fogunk belehalni ha két hétig nincs szerverünk... "5on5 | high | server OFF" ;)


bazso:
Ha már említetted, hogy nem mész bele a „TopX” flémekbe, akkor nem is kérdezem milyen helyet várnátok magatoktól a Lanon és az Obikupán  Ezzel ellentétben azonban felteszem, a már-már alapkérdésemet: scene. Örülsz az elmúlt hónapok változásainak valamint szerinted is megindultunk elõre?

eClipse`trixX:
Doh, nehéz kérdésekkel bombázol így hulla másnaposan :) Bárhonnan is nézzük, fejlõdünk. Igazából mi is ezt a mintát akarjuk megcélozni (dl. -bazso), jelenleg persze szerényebb elvárásokkal. Óriási „reklámfelület" rejlik a cybersportokban, csak nézõközönség kell, és átfogó szervezésû versenyek. De ehhez normális scene is kell, nem pedig a mostanira nagy átlagban jellemzõ sorozatos bomlások-összeállások. Egy pár evet meg emelkednie kell a scene átlagéletkorának.


bazso:
A rajongók már biztosan várják a következõ filmedet, szolgálhatunk nekik olyan információkkal melyektõl még inkább izgalmi állapotba kerülnek?

eClipse`trixX:
A mellbõségemet nem árulom el... másra nem tudok gondolni ami felizgatná õket :P Itt-ott besegítgetek néhany készítõnek, már ha tudok. Ha lesz egy kis idõm két buli meg egy war között, akkor szeretnék alkotni valamit, de nem fragmovie témában :)


bazso:
Nos akkor nincs más hátra mint megköszönjem a rám szánt idõdet valamint a válaszadiat. Ha van olyan üzenet amelyet postázni kell valakinek akkor erre itt most lehetõséged van.

eClipse`trixX:
Akad bõven... de nem pazarlom a virtuális festéket :) Elõször is egy nagy taps a d2t csapatának amiért befogadtak minket a ventrijükre! Másodszor... köszönöm a türelmed bazso :) Találkozunk D-Lanon! ;)


bazso:
Úgy legyen! Sok sikert neked és a csapatnak is. Viszlát!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 257
 
1794
 
 
 
kép 996
 
1385
 
 
kép 23
 
1640
 
 
 
kép 3493
 
1691
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu